Om mig

Jag är Sebastian och detta är min blogg. Jag är en kille 25+ som gillar att datorer, spelkonsoler och alla andra slags teknikprylar. Jag är lite av en sucker för att köpa det allra senaste. Har alltid de nyaste mobilerna och har genom åren köpt på mig alldeles för många onödiga prylar som är roliga för stunden men som inte har någon praktisk användning i vardagen. Allt för många gånger har jag blivit exalterad över någon ny pryl och tömt mitt sparkonto för att få äga den. Någon månad (läs vecka) senare så ligger den sedan där övergiven i någon låda och samlar damm.

Jag har som hobby att skriva recensioner, jag är aktiv medlem på flera konsumentsidor där jag skriver om allt ifrån elektronikprylar till filmer och spel. Min dröm hade varit att få vara skribent för någon stor pryltidning och testa nya elektronikprylar. Vem är väl bättre lämpad än jag som praktiskt taget varit hobbytestare sedan jag började få min månadspeng när jag var liten. Varenda krona gick till spel och tillbehör till min PC.

Jag har sedan jag var en ungtupp läst tidningar som M3 och PC för alla. Även speltidningar som PC gamer och Super Play har alltid legat framme i mitt pojkrum under uppväxten. Drömmen hade varit att en dag på jobba på M3, jag har skickat in några jobbansökningar dit genom åren men ännu inte fått napp. Fram till drömjobbet blir mitt så kommer jag fortsätta köpa teknikprylar till den sista kronan på lönekontot är borta. Vissa prioriterar resor eller uteliv och fest, jag lägger helst mina pengar på saker. Det är kanske inte det allra vettigaste jag köper alltid men jag har åtminstone kul för stunden och jag tycker att det är mer värt än att bränna degen på svindyra drinkar.

För ett litet tag sedan slog det mig att det är sjukt att jag aldrig haft en egen hemsida. Jag lägger mycket av fritid på att hänga på forum och att skriva recensioner men har aldrig ägnat en tanke åt att göra en egen hemsida. Så tänkte att jag i alla fall ska göra ett försök att blogga lite här också.

Till mina meriter bör tilläggas att jag var en av de första i Sverige att äga en hoverboard, det ni. Ja, inte en sådan som svävar helt i luften som i Back to the future- filmerna men ändå. Men när de som svävar i bara luften släpps så kan ni vara så säkra på att jag kommer äga en först av alla.